Savtek Tecrübe Sohbetleri devam ediyor! Yapay Zeka ve Derin Öğrenme – Prof. Dr. Aybars Uğur

tarafından Berktuğ Üçel
0 yorum 832 görüntüleyenler

Savtek Tecrübe Sohbetleri devam ediyor!

İnsan becerilerini öğrenen makineler hakkında çok fazla konuşulduğu son dönemlerde; teknoloji hızla gelişirken, yapay zeka, makine öğrenimi ve derin öğrenme gibi terimler akıllarda soru işaretleri bırakabilmekte olmasına karşın bizleri heyecanlandırıyor ve araştırmaya, öğrenmeye teşvik ediyor.

Bu sebeple gerçekleştirmeye çok hevesli olduğumuz etkinliğimizde, Tecrübe Sohbeti başlığı altında bu haftaki konuğumuz, Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden çok değerli hocamız Prof. Dr. Aybars Uğur idi. Yapay Zeka ve Derin Öğrenme konularının hocamız tarafından ele alındığı, topluluğumuz üyelerinden gelen soruları cevapladığı, söyleşi tadında etkinliğimiz yoğun ilgi gördü. Hocamıza, bizlere değerli vaktini ayırıp tecrübelerini ve bilgilerini bizimle paylaştığı için ve arkadaşlarımıza katılımları için çok teşekkür ediyoruz. Daha nice etkinliklerimizde görüşmek dileğiyle!

Etkinliklerimizden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı; yapay zeka, makine öğrenimi ve derin öğrenme vb. konularda bilgi edinmek için blog sayfamızı takipte kalın!

#SavtekTecrübeSohbetleri

 

 

Beğeneceğinizi düşündüğümüz yazılar