Ege SAVTEK, TEKNOFEST Samsun’da!

tarafından Işıl Şenyurt
0 yorum 423 görüntüleyenler

30 Ağustos- 4 Eylül 2022 tarihlerinde, Samsun’da gerçekleşen TEKNOFEST Karadeniz’de Ege SAVTEK de yer aldı. TEKNOFEST’te Ege Üniversitesi standında yer alarak üniversitemizi temsil eden ilk ve tek topluluk oldu. Çalışmalarında Ege SAVTEK’in de yer aldığı; Ege ROV Aracı, Ege İDA, Ege İHA gibi projeler, festival katılımcılarına sergilendi, projeler hakkında bilgiler verilip sorular cevaplandı.

Büyük ilgi ile karşılanan stantta, TEKNOFEST Mütevvelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TEI Genel Müdürü Mahmut Akşit, Türk Yıldızları ve Milli Savunma Bakanlığından görevliler gibi pek çok üst düzey yetkili ve sorumlulara çalışmalardan bahsedildi. 

İnsansız Deniz Üstü Aracı ve İnsansız Deniz Altı Araçlarımız hakkında Anadolu Ajansı ile yaptığımız röportaja bu linkten erişebilirsiniz.

Süreli yayınımız olan Ege SAVTEK Bülten‘den de bahsedilip, daha da geliştirmek üzere fikirler alındı.

Ege Savunma Teknolojileri Topluluğu olarak, gerek topluluk çalışmalarımız gerek projelerimizle; topluluğumuzu ve üniversitemizi gururla temsil etmeye devam edeceğiz, bizi takipte kalın!

Beğeneceğinizi düşündüğümüz yazılar